USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Yksi tämän radan ainutlaatuisista ominaisuuksista on, että sitä voidaan helposti siirtää. Kun/jos haluat siirtää kentän, voit joko palkata kokeneen tiimimme tai voimme kouluttaa sinut ja tiimisi vastaamaan siirrosta omalla kentälläsi. Jos haluat irrottaa lattian itse, sinun on hankittava VersaCourtilta työkalu. Tämä ei sisälly hintaan.

Asiakkaan on toimitettava oikeanlaiset asiakirjat Instantpadel-kenttää asennettaessa. Pinnan tulisi olla kova pinta, sorapinta, erilaiset sisätilojen lattiat, asfaltti tai betoni. Tasaisuus saa olla enintään 5 mm:n tasopoikkeama mitattuna 5 metrin suoralla levyllä. Suositeltava pinta-ala Instantpadel-kentän asentamiseen on 300 m², ja Instantpadel-kentän ulkomitat ovat 22,70 m x 12,70 m. Valmistelutilan on oltava 23 m x 13 m asennuksen aikana. Alustan ja maan välissä on käytettävä N2-luokan geotekstiiliä.
Asennettaessa olemassa oleviin pintoihin ne voivat aiheuttaa normaalia kulumista.
Jos pinta on viherpinta, esim. nurmikko, tarvitaan alusrakenne, joka koostuu vähintään 200 mm:n paksuisesta ”joint crush 0-32” -murskeesta, joka tasoitetaan noin 30 mm:n pintakerroksella ”stone meal 0-8”. Ennen soramateriaalin asentamista ruoho leikataan mahdollisimman pieneksi ja pinnan päälle rullataan N2-luokan geotekstiili nurmen ja soramateriaalin väliseksi erotuskerrokseksi. Kun materiaali asennetaan suoraan olemassa olevalle sorapinnalle, sen paksuuden on oltava vähintään 250 mm.
** Kysy aina paikalliselta maahantuojalta vaatimuksistasi.

Paneelimme on valmistettu polykarbonaattilasista. Polykarbonaatti (PC) on läpinäkyvä kestomuovi, jolla on poikkeuksellinen kestävyys.

Lasi on myös UV-suojattu. Lasimme paksuus on 10 mm.

– Kansainvälisen Padel-liiton (FIP) säännöt.

– Espanjan hallituksen ylemmän urheiluneuvoston NIDE-standardit.

Samoin ilmoitetaan, että kaikilla padel-kenttiemme valmistuksessa käytetyillä materiaaleilla, jotka kuuluvat eurooppalaisten yhdenmukaistettujen standardien soveltamisalaan, on valmistajan myöntämä CE-merkintä.

Korkealaatuinen sinkitty teräs ja poikkeuksellinen maalausprosessi tekevät ruostesuojauksestamme ainutlaatuisen. Jos sinulla on ulkotöitä, erinomainen ruostesuojauksemme on ylivoimainen. Pohjoismainen ilmasto asettaa turvallisuuden koetukselle. Kappaleemme kestävät mitä tahansa.

Koko kenttä painaa 3,7-4,1 tonnia riippuen (ovet ja/tai valaistusjärjestelmä) lisäosista.

Kyllä, kenttää voidaan käyttää sekä sisällä että ulkona. Kylmäsinkitty teräsrakenne mahdollistaa tämän. VersaCourtia voidaan käyttää kaikissa ilmastoissa.

Rakenteille 2 vuotta
Värille 1 vuosi
Verkolle 1 vuosi
Lattia 5 vuotta
Lamput 5 vuotta
Huomio, että tämä ei kata vahinkoja, jotka ovat aiheutuneet onnettomuudesta, virheellisestä asennuksesta tai purkamisesta, väärästä hoidosta, huolimattomuudesta, väärinkäytöstä, epänormaalista kulumisesta, , force majorista, jotka eivät johdu materiaali- tai valmistusvirheistä, komponenteista. VersaCourtin tarjoama lattialaattojen vaihtoon ei sisälly työ. VersaCourt (The Floor) maksaa toimituskulut takuuaikana.

Instantpadel-seinät on valmistettu maalaamattomista kylmäsinkityistä teräsputkista 50x50x2 ja 45x45x2 sekä 10 mm paksusta läpinäkyvästä polykarbonaatista, joka on kiinnitetty ruostumattomasta teräksestä valmistetuilla ruuveilla. 

Ostajan on hankittava haarukkatrukki kuorma-autojen/lavojen purkamiseen kuorma-autosta.

Trukissa on oltava vähintään 250 cm:n pituiset haarukat, ja trukin on voitava käsitellä vähintään 3 tonnia.

Instantpadel-kentän mitat ovat seuraavat.
Sisätilojen mitat: 20×10 metriä
Ulkomitat: 22,67 x 12,67 metriä.

Pystytys ei kuulu peruspakettiin mutta voit kysyä tarjousta pystytyksestä

instantpadel

Kentän ulkomitat: 22,67 x 12,67 metriä.