Instantpadel Kenttä

Padel on maailman nopeimmin kasvava mailapelilaji, joka vetoaa sekä kokeneisiin että aloitteleviin pelaajiin ja pelaajiin kaikissa ikäluokissa.

Katso video!

Katso video

Instantpadel tarjoaa saman pelikokemuksen kuin perinteinen kenttä ja samalla siinä on niin innovatiivinen ja joustava rakenne.

SULPADEL

INSTANTPADEL -KENTTÄ

Miksi Instantpadel

Kun ostat Instantpadelin kentän, säästät sekä aikaa että rahaa!

Instantpadel-kentän ostamisella on monia etuja. Vältät suuret maarakennustyöt ja voit siirtää kenttää tarvittaessa helposti. Instantpadel sopii myös niille, jotka haluavat, että kenttää voidaan asentaa ja laskea kausittain.

Yksinkertaisen klikkausjärjestelmän ja vahvistavien tukijalkojen avulla kenttä asennetaan 6-8 tunnissa. Lattia on VersaCourt-lattia, monilajilattia, jota käytetään tällä hetkellä mm. tenniksessä, koripallossa ja salibandyssä.

CE -hyväksytty

CE-merkintä tarkoittaa, että kaikki materiaali, jolla mitä kentässä on, ovat ympäristöystävällisiä. Kenttämme ovat vuodesta toiseen samassa turvallisessa kunnossa ilman, että sinun tarvitsee huolehtia suunnittelun muutoksista. CE-hyväksyntä on sinun turvallisuutesi vuoksi.

Takuu

Olemme erittäin luottavaisia kenttiemme laatuun. Tarjoamme VersaCourtin lattialle 5 vuoden täyden takuun. Ota yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoja takuusta.

Ruostesuojattu

Korkealaatuinen sinkitty teräs ja poikkeuksellinen maalausprosessi tekevät ruostesuojauksestamme ainutlaatuisen. Jos sinulla on ulkokenttä, erinomainen ruostesuojauksemme on ylivoimainen. Pohjoismainen ilmastomme asettaa turvallisuuden koetukselle. Kenttämme kestävät kaiken.

Laatu

Tuotteen laadun varmistamiseksi Instantpadel on palkannut tunnetun espanjalaisen padel-kenttäarkkitehdin Fernando Cancuas Liopisin. Senor Liopis on Alicantessa sijaitsevan Padelcourt Deluxen pääarkkitehti ja osaomistaja. Padel court deluxen tunnusmerkkinä on muotoilun, yksinoikeuden, laadun ja toimivuuden yhdistäminen korkeimmalla tasolla.

Ainutlaatuinen siirrettävä Padel -kenttä

Instantpadel toimii sekä kahden hengen (20x10m) että yhden hengen kentällä (20x6m). Ainutlaatuisen rakenteemme ansiosta kentän kokoa voidaan myös mukauttaa enemmän riippuen paikasta/paikasta ja tarkoituksesta jne.

Paneelimme on polykarbonaattilasia. Polykarbonaatti (PC) on läpinäkyvä kestomuovi, jolla on poikkeuksellinen kestävyys. Lasit ovat myös UV-suojattuja. Lasiemme paksuus on 10 mm ja ne on kiinnitetty huuhteluruuveilla (muovinen aluslevy ja lukkomutteri).

Lattia on siirrettävä muovilattia. Lattian toimittaa maailman johtava VersaCourt. Lattia on hyväksytty kansainvälisiin kilpailuihin mm. kansainvälisen tennisliiton toimesta.

Pakkaus

Koko kenttärakenne verkkoineen toimitetaan 2 vaunussa, jotta se voidaan helposti siirtää haluttuun paikkaan. Kenttä painaa yhteensä noin 3,7 tonnia. Pakkauksen ansiosta Instantpadel-kenttää on helppo käyttää esim. roadshow’ssa ja muunlaisissa tilapäisissä tapahtumissa.

Instantpadel-kentän ja perinteisen padel-kentän ero.

Yksinkertaisen napsautusjärjestelmän ja vahvistavien tukijalkojen avulla tuomioistuimen ainutlaatuista rakennetta ei tarvitse kiinnittää maahan.

Tärkein syy meidän tyyppisen kentän valintaan on se, että vältät suuret maansiirtotyöt (joskus ei lainkaan maansiirtotöitä) tai sinun on voitava asentaa kenttä alas ja ylös esimerkiksi kauden jälkeen tai että sinulla on kenttä vain tilapäisesti.

Joustavuuden mahdollistamiseksi olemme vaihtaneet 3 osaa muista kenttätyypeistä, mikä johtaa myös siihen, että kenttätyyppimme painaa vain 3,7 tonnia verrattuna 8-10 tonniin.

Instantpadelia on pelattu ja testattu yli 150 eri ryhmällä, joista yksikään ei kokenut, että alla olevat muutokset vaikuttaisivat pelikokemukseen millään tavalla.

  1. Lattia ei ole tekonurmi, vaan olemme valinneet VersaCourtin maailman johtavan urheilulattian, muovilattian, joka on helppo asentaa eikä vaadi suurta huoltoa. VersaCourtin lattialla on 5 vuoden takuu!
  2. Noin 250 kg/paneeli painavien 10 mm:n lasipaneelien sijasta olemme valinneet 10 mm:n polykarbonaattipaneelit, joten paneelimme painavat vain 80 kg, mikä tarkoittaa, että kenttätyyppimme ei vaadi suuria pohjatöitä. Polykarbonaatti on myös särkymätön materiaali, mikä on monien mielestä hyvä asia erityisesti ulkokenttiä asennettaessa.
  3. Takaseinän korkeus on 3,5 metriä, kun se muilla kenttätyypeillä on 4 metriä. Tämä säätö tehtiin, jotta toiminnallisuus säilyisi ylös- ja alasajon aikana, mutta se ei vaikuta peliin millään tavalla.