Sulpadel tillhandahåller padelrelaterade konsulttjänster och importerar Instantpadel-banor, en globalt unik modulär padelfältstruktur. Fältet är kostnadseffektivt och lätt att installera.

SULPADEL

iNSTANTPADEL -BANAN

Instantpadels kunder är kommuner, skolor, fastigheter, stora hotellkedjor, en mängd säsongsinriktade företag, tennisarenor, hockeyarenor och andra platser som camping, evenemangsföretag med mera.

padel1

För idrottsföreningar

Padel, världens mest snabbväxande sport, ger föreningen nytt liv med en aktivitet som kompletterar den övriga verksamheten.

Padel

För fastigheter och hotell

Lägg till ett värde för dina besökare eller din fastighet genom att använda vår modulära padelbana.

padel3

För evenemang

Instantpadel banan är lätt att installera och demontera. På fyra till sex timmar kan banan sättas upp utan större markarbeten. Detta gör det möjligt att spela padel på vilken plats som helst i världen.

INSTANTPADEL

UNIKT MODULSYSTEM

Instantpadel har utvecklat en världsunik mobil padelbana som kan användas både inomhus och utomhus. Med hjälp av ett enkelt klicksystem och stärkande stödben monteras banan på 6-8 timmar. Golvet är ett VersaCourt-golv, ett multisportgolv som för närvarande används inom t.ex. tennis, basket och innebandy.

INSTANTPADEL

FÅ EN OFFERT

Instantpadel banan har många fördelar. Du slipper större markarbeten och du kan flytta banan efter behov. Instantpadel är även till för de som önskar att ha möjligheten till att montera upp och ned en bana säsongsvis.

Padel
kontakt

Ta kontakt

Skicka ett meddelande via formuläret nedan, via e-post eller genom att ringa. Jag kommer att kontakta dig snarast.

+358 40 551 5027
jonas@sulpadel.fi